MİLWAUKEE M X 4 %50 DAHA UZUN ÖMÜRLÜ & ÇALIŞMA

MİLWAUKEE M X 4 %50 DAHA UZUN ÖMÜRLÜ & ÇALIŞMA

4 adet 90o birbirine simetri karbür kesme kenarları sayesinde optimum çalışma ve birbirine oranla eşit işlevsellik sağlar.
Delim esnasında inşaat demirine isabet eden uç engel tanımadan delme işlemlerine devam eder.

Spiral kanallarla desteklenmiş 4 adet simetrik elmas sayesinde düşük vibrasyon minimum aşınma
Sağlam bir gövdeden oluşan iskelet ve bunun üzerine eklenmiş 4 adet uzun ömürlü kalın elmas Kırılmayı önleyen ve ekstra dayanıklılık sağlayan kalın gövde En uç kısımdaki elmas sayesinde
kolay ve rahat merkezleme imkanı PGM (Prüfgemeinschaft Mauerbohrer e.v) işareti milimetrik delim ve hassasiyet garantisi verir.Ruhsat gerektiren dübel bağlantıları için delme işlemleri PGM kontrollü matkap uçları ile yapılmalıdır

.

Her zevke uygun bir seri Royal…

Banyolar, çok fazla kullanmasak da, her zaman temiz ve düzenli görmek istediğimiz alanlardır. Banyo aksesuarları seçerken abartıya kaçmamalıyız, banyoyu fazla kalabalıklaştırmamalıyız. Nokta atışlar yaparak modern ve muazzam bir banyo yaratabilmek sizin elinizde.Size 2018 yılı olarak Çabuk Ticaret olarak turkuaz’ın serisinden Romantik, göz kamaştırıcı bir şıklığa sahip, gösterişli, iddialı ama aynı zamanda doğal yaşamın dokunuşlarıyla, zarif ve modern çizgilerle bir bütünlük taşıyan her zevke uygun bir seri Royal…

Royal Serisi son yılların trendi haline gelen ince bantlı tasarımlara sahip. İddialı duruşu ile banyoyu evinizin en sevdiğiniz alanlarından bir haline getirerek ihtişamı, doğal görünümü ile doğanın sonsuz enerjisini evinize taşıyor.İşte sizlere ilham kaynağı olacak bir 2018 yılı şık tasarım royal grubunu cabuk.com.tr bulabilirsiniz.

İZELTAŞ’tan dev atılım

Sektörün öncüsü, 50.yılda ürün çeşitlerini artırıyor

Türkiye’de yarım asırdır el aletleri üretiminin lideri İZELTAŞ, sektörde Avrupa’nın bir diğer önemli aktörlerinden Alman el aletleri firması Gedore’nin Türkiye distribütörlüğünü yürütecek. Gedore bünyesinde Türkiye’deki tesislerde üretim yapan Altaş markası da İZELTAŞ A.Ş’ye satıldı. Gedore yetkilileri bu süreçte çok sayıda firmayla görüştüklerini ancak ürünlerinin temsili için kalitesi ve güvenilirliği ile İZELTAŞ’ı tercih ettiklerini söyledi.

Türkiye’nin ilk el aletleri üreticisi olan ve 2018 yılında 50. kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanan İZELTAŞ, 2017’nin son günlerinde önemli bir anlaşmaya imza attı. Sektörde Avrupa’nın önde gelen isimlerinden Alman firması Gedore ile distribütörlük anlaşması imzalandı. İZELTAŞ, Alman şirketin Türkiye’deki satış ağını yönetecek.

Gedore bünyesinde Türkiye’deki tesislerde üretim yapan Altaş markası da İZELTAŞ A.Ş’ye satıldı.

“İZELTAŞ bir dünya markasıdır”

Gedore’nin Remscheid’deki merkezinde gerçekleşen imza törenine İZELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Genel Müdür Haluk Akdemir, Gedore’nin Sahibi ve Grup Şirketleri Yöneticisi Karen Dowidat ile Genel Müdür Chris Metzler katıldı. Şirket yetkilileri, süreçte yaklaşık 16-17 firmanın talepte bulunduğunu ancak bu konuda İZELTAŞ’ın en uygun tercih olduğunu belirtti. İZELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ise, “İZELTAŞ, 50 yıldır ürün çeşitliliği ve kalitesiyle yalnızca Türkiye’de değil dünyada adını duyurmuş önemli bir markadır. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Laboratuvar kuruldu

Yaklaşık 8 bin ürün çeşidi bulunan ve özellikle tork anahtarı çözümlerinde uzmanlaşan Gedore’nin ürünleri için İZELTAŞ’ta bir kalibrasyon laboratuvarı da kuruldu. Ürünlerin satışlarına ise kısa süre içerisinde başlanacak.

Merbolin mat silikonlu iç cephe boyası

Merbolin mat silikonlu iç cephe boyası; Su bazlıdır, tam silinebilir, kokusuz, kaliteli kapatma gücü yüksek bir boyadır.
Akrilik, kopolimer bağlayıcı esaslı, silikonlu mat iç cephe boyasıdır.
Her türlü alçı sıva, beton ve etermit gibi iç cephe yüzeylerde dekoratif ve koruyucu amaçlı güvenle kullanılabilir.
Uygulanacak yüzey; Sağlam, kuru ve temiz olmalıdır. Eski boyalı yüzeyde kirli, tozlu ve kabarmış yüzey kazınarak temizlenmelidir.
Sonra; İç cephe yüzeye merboizolan izolasyon astarı uygulanmalıdır.
Merbolin mat silikonlu iç cephe boyamız % 25 – 30 su ile inceltilmelidir.
2 Kat uygulama yapılmalıdır. Katlar arasında 2 – 3 saat kuruma için beklenmelidir.